Infoside

Leveranse:

Levering av varer på lager tar normalt 1-3 virkedager (A-post) eller 2-7 virkedager (pakkepost) etter at vi har mottatt din bestilling. Vårt lager oppdateres etter hvert som produktene selges, men dersom det likevel er tomt for en vare vil vi kontakte kunden pr. telefon eller e-mail.

 Fraktberegning:

 For å få fram de korrekte fraktalternativene, må en først ha en handlevogn med korrekt antall varer, så fylle inn alle detaljer under punkt 1 «Leveringsdetaljer». Deretter vil de tilgjengelige fraktalternativene automatisk dukke opp.

Om A-post:

Mindre forsendelser, med verdi under 750 kroner, sendes som A-post. Sendinger som er for store til å få plass i mottakeres postkasse utleveres på postkontor/ Post i butikk. Mottaker får melding om at sendingen har ankommet.

Dersom du velger A-post som forsendelse metode, ber vi deg være oppmerksom på at pakken vil sendes uten sporingsnummer. Pakken er heller ikke forsikret og IKT Support Webshops er uten ansvar dersom pakken blir borte i posten.

 Vi har for tiden FRI FRAKT på alle våre varer. Leveringstid er selvfølgelig avhenging av at Posten leverer som de lover, men pakker sendt som A-post vil normalt være hos deg innen 1-3 virkedager. Alle bestillinger gjort etter klokken 12:00 fredager, vil bli sendt førstkommende virkedag. Vi tar forbehold om at det kan av og til bli en eller to dager med forsinkelser under salgsperiodene, og når det er stor vareinnkomst ved begynnelsen av sesongene. Pakker over 2 kg og/eller en hvis størrelse må sendes med Posten Servicepakke.

 Svalbard:

Alle pakkeprodukter til og fra Svalbard får et fast pristillegg på Kr 198,- inkl. mva per kolli.

Vi sender ikke til utlandet.

Hente på vårt lager:

Du kan også hente varene på vårt lager på Grønnspettvegen 27, 2032 Maura. Henting av varene må avtales på forhånd, da dette er en begrenset tjeneste. Vi tar kort og kontanter.

Kontakt oss på info@postvarsler.no for å avtale evt. henting av varer. Bestillingen din må hentes innen en uke.

 

Rutiner for retur av varer

Avbestilling

Dersom du ønsker å avbestille en vare som er bestilt, ta kontakt med oss så raskt som mulig på info@postvarsler.no. Vi ønsker at eventuell avbestilling skjer innen 3 dager.  Skriv om du ønsker å bytte varen i en annen størrelse, vare eller om du ønsker pengene tilbake, så behandler vi saken din så snart vi kan.

Reklamasjon

Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi DFS beskjed på info@postvarsler.no om at du vil påberope deg mangelen. Vi vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (se lenker nedenfor).

Retur av varer

Du som kunde betaler returfrakt.

Angrerett

I følge angrerettloven gjelder angrefristen fra den dagen kjøper mottok varen og 14 dager fremover. Dersom du vil angre på kjøpet, returnerer du varen i samme stand som du mottok den. Du som kunde betaler returfrakt.

Trygg handel

Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personalopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven. Vennligst se linkene nedenfor for mer tips og råd:

www.forbrukerombudet.no
www.forbrukerportalen.no
www.lovdata.no