Tips

Monteringstips

Tips til montering av sender:

I spesielle situasjoner kan det by på utfordringer å få radiosignalet fra senderen i postkassen og inn til mottakeren. Spesielt hvis postkassen er av tykkere metall. Ingen type radiosignaler trenger gjennom postkasselokk av tykkere metall. Tynnere «blekk»-metall slipper gjennom signaler.

Fest senderen med midlertidig teip helt til en har kommet fram til best løsning. Fest deretter permanent med teipen som er bakpå senderen.

Hvis en vil ha senderen på innsiden av lokket, bør en justere senderens innstillingsknapp, slik at den løser ut senest mulig (når lokket nesten er helt åpent). Dette fordi senderen bør løses ut når den er kommet helt fri av postkassen. En kan høre utløsermekanismen i senderen «klikker» nå den løser ut signal.


Scenario: Hvis en har bygning/stor (post)bil som hindrer signal: prøv å montere sender på utsiden av postkasselokket. Da vil signalet kastes bakover og mest sannsynlig reflekteres tilbake til mottakeren fra en annen vinkel. Senderen er værbestandig og konstruert for montering på utside.

Husk at det uansett er 100% fornøyd-garanti: får du ikke postvarsleren til å fungere i ditt miljø, kan du returnere den og få pengene igjen!